Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kutyaruha

Segíteni szeretnénk a menhelyeken, állatvédő szervezeteknél élő fázós apróságoknak, ezért kezdtünk el ruhákat kötni.
Néhány egyszerű modellt próbáltunk összehozni, hogy gyorsan elkészíthető, kényelmes, használható mintákat tudjunk annak adni, aki beszáll a buliba.

Ha vannak kipróbált, jó mintáid, azt fotókkal, leírással küld el a pracelee@gmail.com címre és közzé tesszük!

Ha van maradék 5-10 dkg fonalad, amivel Te már nem tudsz mit kezdeni, azt szívesen elfogadnánk!
Országos akciót szeretnénk, ezért a Facebook-on csinálunk egy oldalt Ruhát a fázós mentett kutyáknak, ahol a hozzád legközelebbi önkéntessel tudod felvenni a kapcsolatot, bár 10 dkg fonalat egy nagyobb borítékban postán is el lehet küldeni bárhova.

 

Menüpontok

Cikkek

Milyen méretekre lesz szükség?

2011.11.22

Általában három méret elegendő a kutyaruha kiválasztásához, az elkészítéshez ennél többre van szükség, ha egyedi méretben, saját kutyádra szabva szeretnéd elkészíteni a ruhát.
Egy bichon és egy tacskó alapvető méretei lehetnk azonosak, mégis elpfurdulhat, hogy nem lesz jó a ruha. A Bichonra hosszú lesz ami a tacskóra pont jó, a tacskó meg nem tud mozogni a bichon ruhájában, mert szűk és rossz helyen van a karöltő. Arról már ne is beszéljünk, hogy a kan kutya lepisili a riha elejét, ha az túl hosszú.

 

Hogyan számold át a mintát más méretekre?

2011.11.22

Idővel lesz minden mintához több méretben leírás, de még akkor is lesz olyan kutya, akinek más méret kell, ezért adunk egy egyszerű segítséget.

 

Kutyaruha project a nescafe 3in1 effekt akcióban

2011.11.30

 

A Nescafé 3in1 effekt címmel pályázatot indított, amire beneveztünk a Ruhát a fázós mentett kutyáknak akcióval.
Rengeteg jó pályázat mellett nem számítunk győzelemre, igazából csak a mozgalom népszerűsítése volt a cél. Mi lepődtünk meg a legjobban, hogy a facebook-os ismerősök segítségével ez mennyire eredményes lett. Köszönjük!
Itt tudjátok megnézni: nescafe3in1-effekt.hu/projekt/4deff3fb7c

Ez pedig a mai állás :-)

 

111130_3in1.jpg